In mijn praktijk bied ik diverse behandelingen aan. Hieronder een overzicht met een korte uitleg. Voor tarieven, zie de tarievenpagina. Wil je meer informatie? Neem contact met me op.

Ontspanningsmassage
Een van de diverse behandelingen is een ontspanningsmassage. Deze geeft ontspanning voor het hele lichaam, de emotie en de geest. Met fijne ontspannen grepen masseer ik voeten en onderbenen.
De ontspanningsmassage is ook uit te breiden met een voetenbad met magnesiumkristallen en een gezichtsmassage. Deze behandeling duurt uiteraard wat langer en kan je tot een nog diepere ontspanning brengen.
30 minuten | 60 minuten

Chinflex Totaalmassage
Een Chinflex Totaalmassage is een behandeling waarbij alle reflexzones (Westers) en meridianen (Chinees) op voeten en onderbenen worden behandeld.
Deze totaalmassage kan als preventieve massage gegeven worden, maar ook als onderhoudsmassage na een behandeltraject.
60 minuten

VoetreflexPlus
Een voetreflexPlus behandeling is volledig afgestemd op uw klachten. Ik neem een uitgebreide intake af om een goed beeld te krijgen van je klacht, je lichaam en gezondheid, zodat ik een behandeltraject op maat kan maken. Doorgaans heb je minimaal 4-6 behandelingen nodig om een klacht zo aan te pakken dat deze sterk verminderd of verdwijnt.
90 minuten (intake) | 45-60 minuten

Kinderen tot en met 12 jaar
Ook bij kinderen kan voetreflexologie toegepast worden, zowel bij klachten en onderhoudend als preventief en ontspannend. Bij klachtbehandeling neem ik een intake af om een goed beeld te krijgen van het kind en de klacht. Op basis van deze intake maak een ik een behandeltraject op maat.
30-45 minuten

Baby’s
Baby’s kunnen erg gebaad zijn bij voetreflexologie. Kwaaltjes kunnen op een eenvoudige manier weggemasseerd worden. De technieken zijn dusdanig eenvoudig dat ik ze de kersverse ouders gemakkelijk aan kan leren. Als ouder kun je het kindje dan met regelmaat masseren om de kwaaltjes aan te pakken. Hierbij is te denken aan bijvoorbeeld: reflux, obstipatie, doorkomende tandjes, verkoudheid etc. Als je het fijn vindt, kan ik ook aan huis komen bij baby’s.
30 minuten

Ik verwelkom je graag in mijn praktijk in Reusel!