Hallo! Ik ben Sanne Lavrijsen-Brekelmans en woon in Reusel.

Ik ben sinds 2015 zelfstandige en werk als persoonlijk begeleider met speciale kinderen in de thuissituatie. Tijdens mijn werk ben ik meer geïnteresseerd geraakt in de werking van het lichaam van de mens als totale plaatje; lichaam – emotie – geest. Dat is een van de redenen dat ik de 3-jarige opleiding VoetreflexPlus ben gaan volgen. In 2019 ben ik hiervoor geslaagd en heb een mooie praktijk aan huis gecreëerd. In 2017 ben ik geslaagd voor de medische basiskennis.

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging VNRT en sta ingeschreven bij het RBCZ. Hierdoor kunnen behandelingen vaak (deels) vergoed worden uit de aanvullende verzekering.

In mijn praktijk sta jij als cliënt centraal. Ik plan ruim de tijd in om de beste behandeling te bieden. Natuurlijk blijf ik mezelf bijscholen als professional. Dit vind ik niet alleen belangrijk, maar ook erg interessant. Zo breid ik mijn kennis en kunde steeds een beetje verder uit. Mocht je meer informatie over mijn behandelingen willen, deze kun je op de pagina https://jijenikincontact.nl/behandelingen/ vinden.

Heb je vragen? > er zijn geen gekke, domme of stomme vragen 😉
Wil je een afspraak maken?
Wil je producten bestellen?
Neem contact met me op en ik reageer zo snel mogelijk.

Warme groetjes en graag tot ziens in mijn praktijk!
Sanne Lavrijsen-Brekelmans